Lámete si hlavu, jak zvládnete letošní vánoce?

Máte strach, že všude kolem vás bude spousta dobrého jídla, které si kvůli omezení ve stravě nedopřejete? 

Bojíte se experimentovat, protože většina alternativních receptů vám nikdy moc nechutnala?

A nebo se děsíte zhoršení projevů alergie v souvislosti s velkým množstvím nezdravého jídla?

Mám pro vás online kurz, díky kterému:

  • Budou vaše Vánoce v klidu a v pohodě i pokud řešíte potravinovou alergii.
  • Se nebudete bát vyzkoušet jakýkoliv nový recept, protože budete vědět, jak a čím nahradit mléčné výrobky a vejce při pečení. 
  • Se naučíte zařadit výživné, zdravé potraviny i do vánočního cukroví a díky tomu podpořit zdraví celé rodiny.
  • Se dozvíte jaké druhy mouky použít (včetně přirozeně bezlepkových a ořechových), jak zdravě sladit a jak se vyznat v tucích.
  • Zvládnete přípravu na Vánoce s předhledem, díky nákupním seznamům a jasnému plánu budete mít 21.12. vše hotovo.

Jak bude kurz probíhat?

1. týden

Během úvodní přednášky se naučíme používat netradiční druhy mouky, včetně bezlepkové a dostat tak pestrost, vlákninu a živiny i do vánočního cukroví. 

Upečeme cukroví, které potřebuje delší čas na rozležení:

  • Pohankové linecké - bez lepku a ořechů;
  • Čokoládové medvědí pracny; 
  • Vanilkové rohlíčky.

2. týden

V přednášce se podíváme na alternativní sladidla. Dozvíte se proč není vhodné používat agávový nebo rýžový sirup a jaká sladidla jsou naopak vhodná nebo dokonce zdraví prospěšná.

Upečeme 3 druhy cukroví:

  • Pařížské rohlíčky - bez lepku;
  • Marokánky;
  • Vídeňské ořechové dortíčky;
  • Datlová srdíčka - bez přidaného cukru.

3. týden

Poslední předáška bude věnovaná problematice tuků ve stravě. Dozvíte se, jak nám složení tuků může pomoct s alergií, nebo naopak stav zhoršovat, jaké tuky vybírat na pečení, jakým se raději vyhnout a jak dostat  přirozeně zdravé tuky i do vánočního cukroví.

  • Nepečené cukroví - bez lepku a přidaného cukru (Rafaelo, Bounty, Lanýže a pralinky);
  • Krémy - pařížský, ořechový, karamelový;
  • Vánočka.
     

chcete 22.12. mít hotových 12 druhů cukroví a zaděláno na vánočku? v klidu, v pohodě a bez stresu?

Přidejte se do nového vánočního kurzu 🙂

Letošní vánoce na sebe budete pyšná, protože si je užijete i s potravinovou alergií. A okolí nedokáže skrýt překvapení, až uvidí, že vaše cukroví skutečně neobsahuje mléko, mléčné výrobky a vejce, přesto chutná tak skvěle.

Budete mít radost, že jste zvládla připravit cukroví, které může jíst celá rodina a nemusela jste dělat  kompromisy v chuti nebo péct vše nadvakrát. 

ke kurzu získáte následující bonusy

Bonus č. 1 v hodnotě 249 Kč

E-book Vánoce bez mléka a vajec, ve kterém najdete 33 receptů na vánoční cukroví a sváteční hostinu bez mléka, sóji a vajec. 

Recepty si můžete vytisknout a mít je tak při pečení vždy po ruce - jedná se o tiskové PDF ve formátu A4.

Bonus č. 2                      v hodnotě 149 Kč

E-book Luxusní silvestrovské menu, ve kterém vás na 31 stranách provedu přípravou originálního pohoštění bez mléka a vajec.

Recepty si můžete vytisknout a mít je při pečení vždy po ruce - jedná se o tiskové PDF ve formátu A4.

Bonus č. 3

Záznam vánočního workshopu, díky kterému zvládnete Vánoce bez zbytečných alergických reakcí a upečete si výborné vánoční perníčky.

Bonus č. 4

Podpůrná Facebooková skupina, kde se můžete zeptat na cokoliv bude potřeba - třeba jak nahradit některé suroviny v receptech, nebo co dělat, pokud se vše nedaří podle plánu. 

cena vánočního online kurzu je  2499Kč

Právě teď jej můžete pořídit za speciální o 39% nižší předprodejovou cenu jen 1525 Kč

Co VÁM kurz PŘINESE?

  • 13 videoreceptů na vánoční cukroví;
  • 3 přednášky (zdravé slazení, zdravé tuky, pestré mouky);
  • nákupní seznam a plán na každý týden;
  • e-book Vánoce bez mléka a vajec;
  • e-book Luxusní silvestrovské menu;
  • záznam Vánočního workshopu;
  • mou podporu ve Facebookové skupině v době od 2. do 22.12.2024, kde se mnou můžete konzultovat vše co bude potřeba;
  • ke všem materiálům máte přístup na 3 roky v rámci členské sekce na webu;

Ahoj! 

Jsem certifikovaná výživová poradkyně a specializuju se na potravinové alergie. Hlavně jsem ale už víc než 8 let máma malého, teď už bývalého alergika a sama se celý život s alergiemi potýkám. 

Mé kurzy, e-booky a konzultace si už pořídilo více než 2000 českých a slovenských žen, nejčastěji také maminek malých alergiků. Při práci s nimi často vidím, jak se trápí s výběrem potravin i vařením a mají pocit, že už nemůžou jíst vůbec nic. Období vánočních svátků je obzvlášť stresující, když je všude kolem jídlo, které si nemůžete dopřát. Právě proto jsem vytvořila vánoční online kurz, díky kterému si Vánoce užijete v klidu a v pohodě i s potravinovou alergií!

Těším se, až mi dáte vědět, jak se vám cukroví podařilo 🙂

Katka Slavíková