
Do této členské sekce nemáte přístup
bezmléčná dieta - úvodí stránka kurzu

Do této členské sekce nemáte přístup
Rovnováha je klíč - úvodí stránka kurzu

Do této členské sekce nemáte přístup
Příkrmy a alergie - úvodí stránka kurzu

Do této členské sekce nemáte přístup
ABKM nástěnka

Do této členské sekce nemáte přístup
Příkrmy a alergie - přihlášení

Do této členské sekce nemáte přístup
Vánoce bez mléka a vajec_online_kurz_úvod

Do této členské sekce nemáte přístup
Spokojené miminko leden 2024 - úvodí stránka kurzu

Do této členské sekce nemáte přístup
Spokojené miminko - úvodí stránka kurzu

Do této členské sekce nemáte přístup
Velký zmrzlinový průvodce_úvodni stránka

Do této členské sekce nemáte přístup
ABKM nástěnka_kopie

Do této členské sekce nemáte přístup
3 kroky evergreen bonusová videa

Do této členské sekce nemáte přístup
Spokojené miminko konzultace 2024

Do této členské sekce nemáte přístup
Rovnováha je klíč konzultace 2024

Do této členské sekce nemáte přístup
Rovnováha je klíč úvodní stránka

Do této členské sekce nemáte přístup
3 kroky evergreen workshop

Do této členské sekce nemáte přístup
Spokojené miminko konzultace 2025

Do této členské sekce nemáte přístup
Rovnováha je klíč - konzultace 2025

Do této členské sekce nemáte přístup
1. týden - Co jíst?

Do této členské sekce nemáte přístup
Spokojené miminko srpen 2023 - konzultace

Do této členské sekce nemáte přístup
Spokojené miminko říjen 2023 - konzultace

Do této členské sekce nemáte přístup
Spokojené miminko leden 2024 - konzultace

Do této členské sekce nemáte přístup
Spokojené miminko duben 2024 - konzultace
Přednáška týdne
Vítám vás v 7. týdnu kurzu Spokojené miminko! Tento týden se na to, jaké možnosti máme při dlouhodobé práci s potravinovými alergiemi. Ukážu vám výhody a nevýhody jednotlivých přístupů, tedy dlouhodobé striktní elimiminace a orální imunoterapie.
Vysílání můžete sledovat živě dnes od 14:00 ve Facebookové skupině. Pokud máte nějaký urgentní dotaz, který nepočká na čtvrteční konzultaci, najdete ve skupině i SOS vlákno, kde se budu vždy snažit odpovědět co nejdříve.
Přeju vám krásné dny a těším se na viděnou 🙂
Katka
mléčný žebřík
Úkolem 7. týdne je prostudovat si mléčný žebřík a recepty k němu, abyste měli představu o tom, jak postupovat při postupném zavádění alergenů zpět do stravy.
Princip mléčného žebříku lze použít i pro zavádění jiných alergenů.
1. krok = 0,0375 g bílkoviny tepelně upravené, minimálně při teplotě 180 °C po dobu 15 minut
2. krok = 0,1125 g bílkoviny tepelně upravené, minimálně při teplotě 180 °C po dobu 15 minut
3. krok = 0,4125 g bílkoviny tepelně upravené, minimálně při teplotě 180 °C po dobu 15 minut
4. krok = 0,825 g bílkoviny tepelně upravené, minimálně při teplotě 180 °C po dobu 15 minut
5. krok = 0,693 g bílkoviny krátce tepelně upravené
6. krok = 1,386 g bílkoviny krátce tepelně upravené
7. krok = 3,885 g bílkoviny tepelně neupravené
8. krok = 5,235 g bílkoviny tepelně neupravené
1 vejce = 5,5 g bílkovin
100 g sóji = 19 g bílkovin
100 g pšenice = 9,1 g bílkovin
úkoly 7. týdne























































